Gedichten van Nathan Schorer

Gedichtenbundels

 

Op deze pagina komt info te staan over mijn gedichtenbundels.

Voor de bundel Dagelijkse Kost zie pagina met Lieven Castelein.

 

 

 

 

DE GRENS OVER - 2013

Deze bundel bevat 30 gedichten, nieuwe gedichten. Teksten over reizen, verhuizen en (vooral) emigreren. De Grens Over is minder scherp dan de vorige 2, toch zit er wel een paar sterke, verrassende teksten in zoals het kritische Mensen Toch en Alles Lekker Doorvertellen. In bijna heel deze bundel is de Here God aanwezig, in bijna elke tekst is er wel iets van Hem. Zoals vriendschap, liefde en vertrouwen. Teksten vol bemoediging en steun voor Als Je Soms Vermoeid Bent en een dankgedicht, want al het moois komt van Hem. Ook teksten over Alleen en Decembermaand zitten er in en een tekst over liefde in oorlogstijd en teksten over Engeland en Blankenberge. Allerlei teksten die de moeite waard zijn.


 

 

 WERELDTONEEL - 2013

Wereldtoneel. Dit 2e bundel is een soort vervolg op de eerste, sommige teksten zijn ook net zo scherp. Net als in de vorige is ook deze bundel ook gerangschikt in verschillende thema's, zoals 'sprookjes', 'natuur' enz. De teksten gaan ook weer over verschillende onderwerpen, zo is er een tekst over Leugentjes, een tekst over aids, over eenzaamheid en ongelukkig zijn, over een Pools familie die terugkeert naar Polen, een tekst over van vóór de schepping. Ook vind je wat troost en steun in sommige teksten, zoals Laat Je Niet Kennen. Vrolijke sprookjesgedichten zitten er ook in, een slaaptekstje voor de kleintjes enzovoorts enzovoorts.. Ook dit is weer een bonte verzameling tussen 2010 en 2013, inclusief 1 tekst uit 2008, omdat dit jaar (2013) 5 jaar is dat ik schrijf.

 

 

 

 

LEVEN IN DE MAATSCHAPPIJ - 2012

Een bonte verzameling gedichten, 30 stuks. Over mensen en dieren, sprookjes en geloof, leuke dingen, minder-leuke dingen, over het homo-zijn, over Duitse Bierfeesten, over pesten, over de Randstad enzovoorts.. Een bonte verzameling gedichten tussen 2008 en 2012

 

 

 

 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode