Gedichten van Nathan Schorer

Hoop nieuwtjes en speciale video's

25-09-2015 11:11

De titel zegt het al: ik zal maar beginnen met een paar nieuwtjes op de site en het YouTube-gebeuren.

 

1. Op de pagina 'YouTube-teksten' heb ik per serie een korte uitleg toegevoegd, waar de serie/teksten over gaan, wat het thema/de rode draad is enz. Dit om een beetje te verduidelijken voor evt. bezoekers die op 1 van die pagina's terecht komen (je weet nooit).

 

2. Op YouTube zelf komt er een hoop nieuwe dingen aan. 1 mini-serie en een langspeelserie.

De mini-serie Sinterklaas Kapoentje is net als de vorige mini-serie Sinterklaas een serie vol kritische teksten en nadenkertjes, voor volwassen Sint- en Zwarte Pietenliefhebbers. 5 teksten, niet bedoeld voor kinderen, maar niet persé verboden.

De langspeelserie Mijn Hart Huilt telt wederom, zoals de vorige langspeelserie, 12 teksten en is, als alles goed gaat, te zien vanaf januari 2016. Wederom kritische teksten over van alles en nog wat, misschien iets scherper? Je kunt het zien als een soort vervolg op Volwassen Worden

 

Op YouTube zijn er ook nog onlangs 2 speciale video's online gekomen:

 

1. Een compilatie met kleine fragmentjes onder de titel 1 Jaar Nathan Schorer. 12 september 2015 is het dan precies 1 jaar geleden dat de eerste video online kwam, intussen zijn er 70 video's verschenen

 

www.youtube.com/watch?v=_12TMvL9m6M

 

 

2. En een soort 'live'-video onder de titel Shana Tova. Het thema is Rosh haSjana, Joods Nieuwjaar. 12 minuten kijk- en luisterplezier.

 

www.youtube.com/watch?v=12cL3SeZc2c

 

Als alfsluiter misschien nog een leuk nieuwtje, voor de geïnteresseerden: zojuist uitgerekend op de rekenmachine dat er meer dan 180 minuten oftewel 3 uur aan video's en luisterplezier op mijn YouTube-kanaal zijn. Verspreid over 4 langspeelseries (inc. kinderserie), 2 mini-series en 1 video die ooit tussendoor verscheen.

 

 

 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode